Hračkářství Bambule uvádí nový koncept pro miminka

úterý, 17. července 2018, 07:35 Aktuality, Retail MediaGuru

Nový koncept shop in shopů se zaměřením na vybavení pro miminka přináší hračkářství Bambule.

Hračkářství Bambule zavádí nový koncept pro miminka, zdroj: Wormelen Group.

Hračkářství Bambule zavádí nový koncept pro miminka, zdroj: Wormelen Group.

Síť hračkářství Bambule představila nový koncept shop in shopů určených pro maminky, novorozence a batolata. Pod názvem Bambule Baby ho testuje na třech stávajících prodejnách Bambule v Praze v Centru Chodov, na Černém Mostě a v Galerii Butovice. Rozšíření konceptu do dalších měst v Česku je v plánu během příštího roku. 

V rámci Bambule Baby najdou zákazníci kompletní vybavení pro miminka od dudlíků, přes postýlky, přebalovací pulty až po kočárky. Zastoupeny jsou značky Agnesion, Avent, Baby Point, Cosing, Chicco, Lamaze, NUK, Oball, Petite&Mars, Römer, Suavinex, T-tomi, Tommee Teeppee či Valco. 

„K zavedení shop in shopů Bambule Baby nás vedla snaha nabídnout maminkám možnost nakoupit kvalitní produkty pro jejich miminka pod jednou střechou. Současně se nám tímto krokem podařilo rozšířit stávající sortiment prodejen Bambule o další skupinu výrobků, potažmo rozšířit cílovou skupinu. Nyní jsme schopni zachytit zákazníka už od miminka a následně ho přesunout k sortimentu hraček pro děti ve věku od dvou let, čímž se odlišíme od standardních baby shopů,“ vysvětluje důvody zavedení nového konceptu Jana Krčková, marketingová ředitelka skupiny Wormelen Group. 

Do rodiny Wormelen Group patří kromě Bambule také hračkářství Sparkys a HM Studio. 

-stk-