Lidl zavádí do nabídky dárkové karty

pátek, 20. července 2018, 10:40 Aktuality, Retail MediaGuru

Obchodní řetězec Lidl nově nabízí dárkové karty v hodnotách 250, 500 a 1000 korun.

Zdroj: Lidl

Zdroj: Lidl

Lidl rozšiřuje svou nabídku o dárkové karty, které bude možné uplatnit ve všech jeho 238 prodejnách. Zákazníci si budou moci vybrat z karet s nabitou částkou 250 Kč, 500 Kč nebo 1000 Kč. 

„Zaznamenávali jsme dotazy na dárkové karty, proto jsme se rozhodli udělat našim zákazníkům radost a zařadit je do stálé nabídky. Již z prvních reakcí je jasné, že se bude jednat o častý dárek,“ komentuje tisková mluvčí Zuzana Holá. 

Dárkové karty jsou umístěny u pokladen ve speciálním podlouhlém stojanu. Aktivace karty proběhne vždy po prvním zaplacení. Zůstatek na kartě pak zákazníci zjistí na účtence za nákup nebo také na www.lidl.cz/darkova-karta po zadání čísla karty a PIN kódu. Ten zákazníci najdou na zadní straně karty. Platnost dárkové karty je 12 měsíců od aktivace. 

Dárkové karty jsou určeny jak pro jednotlivce, tak pro pro firmy. Ty již nyní mohou objednávat větší množství karet pro své zaměstnance, od září pak bude na webových stránkách www.nasestravenka.cz možné objednat karty online. Minimální počet je 40 kusů. 

-stk-