Milka, Oreo a Halls si zahrály ve videoklipu Slzy

úterý, 17. července 2018, 15:45 Aktuality, Reklama MediaGuru

V hudebním klipu skupina Slza se objevuje product placement tří značek společnosti Mondelēz International.

Z videoklipu hudební kapely Slza, Milka kráva na nástěnce není náhodou, zdroj: Mondelēz International.

Z videoklipu hudební kapely Slza, Milka kráva na nástěnce není náhodou, zdroj: Mondelēz International.

V rámci každoroční kampaně na podporu prodeje svých produktů před začátkem školního roku spojuje společnost Mondelēz International již tradičně své tři klíčové značky Milka, Oreo a Halls. Letos poprvé vyzkoušela jejich prezentaci v přímém spojení s novou písní „Nový obzory“ české popové kapely Slza. 

„Kombinace několika našich klíčových značek v rámci jedné podpory právě v období končících prázdnin se nám osvědčila už v uplynulých letech,“ říká Kristýna Vlasáková, specialistka Mondelēz pro in-store aktivační kampaně. „Letos celou kampaň spojujeme s kapelou Slza, která je populární a oslovuje naši cílovou skupinu, tedy rodiny s dětmi. Právě téma vzdělávání a životní cesty jednotlivce je ústředním tématem jejich nové písně, v jejímž hudebním videoklipu se velmi nenásilnou a hravou formou objeví prvky všech tří našich značek. Video samozřejmě bude hlavním prvkem kampaně na sociálních kanálech našich produktů,“ dodává s tím, že tato spolupráce s kapelou Slza není první a předcházelo jí spojení s valentýnskou kampaní značky Milka. 

Ve videoklipu, který měl premiéru na YouTube 15. července, se postupně objeví všechny zmíněné značky či jejich známé atributy. K vidění bude dále v televizi v rámci pořadu Mixxxer na hudebním kanále Óčko. Součástí aktivace bude i autogramiáda obou členů kapely, která se uskuteční v plzeňském OC Luna 3. září. 

 

Všechny produkty se dočkají společné propagace od začátku srpna do zhruba poloviny září rovněž na prodejních plochách obchodních řetězců. Využity k tomu budou plakáty, stojany i speciální paletové vystavení.

Při koupi jakékoliv ze tří značek a následné registraci účtenky na www.naladsenaskolu.cz se zákazník dostane do slosování o denní výhry. Mezi nimi je reproduktor značky JBL, fotoaparát Polaroid a dárky od kapely Slza včetně lístků na jejich podzimní Holomráz tour 2018.

Kampaň s názvem „Nalaď se na školu“ poběží také na Slovensku, kde je její hlavní tváří youtuber Expl0ited. I zde došlo k propojení s kapelou Slza, neboť tento influencer osobně vystupuje v klipu aktuální písně. Spolu s dalším slovenským influencerem Matúšem rovněž věnovali se svými jmény propojené předměty do spotřebitelské soutěže, která bude fungovat na stejném principu jako v České republice, a to na www.naladsanaskolu.sk.

Kreativní koncept projektu včetně spolupráce s kapelou a influencery připravila agentura PR.Konektor ve spolupráci s The Hive.

-stk-