Na podzim otevře v ČR čtvrté outletové centrum

čtvrtek, 19. července 2018, 17:35 Aktuality, Retail MediaGuru

Na severní Moravě bude v listopadu otevřena Outlet Arena Moravia, čtvrté outletové centrum v Česku.

Zdroj: CBRE

Zdroj: CBRE

V polovině listopadu otevře na severní Moravě Outlet Arena Moravia. Půjde tak o čtvrté outletové centrum na českém trhu – po Praze, kde funguje Fashion Arena Prague Outlet a od května také Prague The Style Outlets, a Znojmě s Freeportem.

„Outlet Arena Moravia bude prvním outletovým centrem na severu Moravy. Lokalitu jsme zvolili s ohledem na zákazníky nejen z celého Moravskoslezského kraje a Olomoucka, ale i ze sousedního Polska a Slovenska,“ říká Roman Vachta ze společnosti TK Development, která stála mimo jiné i za výstavbou outletu v pražských Štěrboholích.

„Služby Outlet Arena Moravia budou cíleny na zákazníky v okruhu 90 minut dojezdu autem,“ dodává Katarína Brydone z firmy CBRE, jež bude nové centrum spravovat.

Severomoravský outlet, jenž se staví na břehu Odry mezi Ostravou a Hlučínem, nabídne kombinaci obchodů, restaurací a provozoven služeb. Ze značek budou zastoupeny například adidas, Gant, Puma, Benetton, Ecco, Mustang či S.Oliver. Uspořádání bude do tvaru oválu, který bude lemovat prostor pro parkování a relaxační místa. Většina provozoven bude otevřena v rozmezí 9 až 20 hodin, některé, například restaurace, pak ještě déle. Otevřena bude každý den v roce vyjma vybraných svátků určených zákonem.

-stk-