Pedro podporuje želé bonbony rapující kampaní

pátek, 20. července 2018, 12:10 Aktuality, Reklama MediaGuru

Základem kampaně značky Pedro je rapová píseň, oslovit má děti i jejich rodiče.

Zdroj: FB Moje Pedro

Zdroj: FB Moje Pedro

Značka Pedro, jež letos slaví 50 let, spustila kampaň na podporu svých želé bonbonů. Staví přitom na konceptu Pedro show, sestávající z animovaných hudebních spotů, které jsou k vidění v televizi a na Facebooku. Oslovit chce děti i jejich rodiče. 

Reklama, která běží na stanicích skupiny Prima, propaguje želé Medvídky, želatinovo-pěnové bonbony Opičky a banány a Duhové pendreky. „Základem kampaně je rapová píseň, kterou se naši animovaní hrdinové snaží ve spotech různě interpretovat, a bude jen na divácích, kteří rapeři u nich získají největší ohlas," říká Milena Rusnoková, generální ředitelka The Candy Plus Sweet Factory. Autorem hudby je Jiří Krhut. 

 

Na televizní kampaň navazuje komunikace na Facebooku, kde jsou postupně hudební videa zveřejňována. Uživatelé zde mají také možnost si jednotlivé verze písně stáhnout jako hudební soubory, případně i jako vyzvánění do mobilu.

Komplexní kampaň, včetně kreativy, in-store komunikace, sociálních médií, organizace eventů a nákupu médií, zajistila agentura Knowlimits. Produkci spotů zajistila společnost Creative Embassy.

-stk-