Seznam.cz: Branding lze nakoupit programaticky v Skliku

pondělí, 23. července 2018, 15:20 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Formát branding je nově dostupný v programatickém prodeji pro všechny inzerenty v systému Sklik.

Foto: Seznam.cz

Foto: Seznam.cz

Seznam.cz pokračuje v programatizaci dostupných reklamních formátů. Formát branding (označovaný také jako skin), který je na službách Seznam.cz programaticky k dispozici od loňského listopadu prostřednictvím RTB nákupu, je nově dostupný pro všechny inzerenty v Skliku.

„Možnost nákupu standardizovaného brandingu programaticky je prvním krokem k transformaci Skliku z čistě performance systému na systém, který umožní klientům nakupovat i brandové reklamní formáty. Dalším krokem bude možnost nakoupit v Skliku video reklamu ve formě instream videa, aby i menší a střední klienti mohli využívat brandovou reklamu jednoduše a programaticky,” vysvětluje Ondřej Krišica, ředitel divize Reklamy Seznam.cz.

Branding z Skliku se bude nejprve zobrazovat na Novinky.cz se zásahem 55 % české internetové populace a také na webech Echo24.cz či Ceskenoviny.cz patřících do sítě Seznam Partner. „V průběhu následujících týdnů postupně budou přibývat další weby přímo od Seznamu – Seznamzpravy.cz, Prozeny.cz a Kupi.cz – stejně jako další weby z partnerské sítě,” doplňuje Michaela Šinkorová, manažerka služby Seznam Partner.

-mav-