Tchibo inovuje svůj blog, více ho propojí s e-shopem

úterý, 31. července 2018, 15:30 Aktuality, Marketing MediaGuru

Tchibo spouští svůj blog v nové podobě, je intenzivněji propojen s e-shopem.

Nová podoba Tchibo Blogu, zdroj: Bubble

Nová podoba Tchibo Blogu, zdroj: Bubble

Tchibo spouští novou podobu svého blogu. Je uzpůsoben mobilním zařízením a intenzivněji propojen s e-shopem. „Tchibo Blog je pro nás velmi důležitý komunikační nástroj, v jehož rámci máme prostor mluvit se zákazníky zcela jiným způsobem a ukazovat jim konkrétní a praktické způsoby, jak jim naše produkty mohou zlepšit život,” uvedla Adriana Šnajdrová, social media manager společnosti Tchibo Praha.

„Nový Tchibo Blog při svém redesignu prošel uživatelským testováním, aby se co možná nejvíce přiblížil potřebám čtenářů po vizuální i obsahové stránce. Taktéž jsme podpořili prodej díky většímu prostoru pro produkty, které si návštěvníci žádají, a klientovi navíc přinášejí zisk. Stále jsme si však dávali pozor na to, aby jejich propagace byla co nejvíce přirozená,” řekl František Traksl, projektový manažer webových projektů v agentuře Bubble, jež je pod redesignem podepsána.

Do budoucna jsou na blogu naplánovány další komplexní aktualizace směřující k hlubšímu propojování obsahového marketingu s prodejem „Spolupráce je v tuto chvíli plánovaná na tři roky. Během nich chceme docílit toho, aby byl Tchibo Blog vstupní branou do světa Tchibo. Nejen z pohledu samotných článků, ale i z pohledu komunitních funkcí, které budeme postupně spouštět,” doplňuje Lukáš Kořínek, managing director agentury Bubble.

-stk-