Tištěný MAM povede Ondřej Fér, digitální Filip Rožánek

úterý, 17. července 2018, 10:30 Aktuality, Tisk, Lidé MediaGuru

Týdeník Marketing & Media bude mít dva šéfredaktory - pro tištěný a digitální obsah.

Repro: MediaGuru.cz

Repro: MediaGuru.cz

Společnost Forum Media, která je kromě pořádání stejnojmenné oborové konference zároveň vydavatelem časopisu Marketing & Media (MAM),  mění strukturu svého manažerského týmu. Šéfredaktorem týdeníku MAM se stal Ondřej Fér. Dosavadní šéfredaktor časopisu Filip Rožánek se ujme nově zřízené funkce šéfredaktora digitálního obsahu.  Oba šéfredaktoři se budou zodpovídat přímo vlastníkům vydavatelství.

„Po několikaměsíční adaptaci redakce v prostředí nového vydavatele, jejíž součástí byl i komplexní čtenářský průzkum spokojenosti, jsme zahájili sérii změn v obsahu i formě časopisu. Před prázdninami jsme představili nový design časopisu z dílny Studia Marvil. Nyní je úkolem redakčního týmu v čele s šéfredaktorem povýšit také obsah na další úroveň,” komentuje změny Roman Šmíd, jednatel Forum Media.

Ondřej Fér do týdeníku Marketing & Media přichází z mediálního domu Czech News Center, kde měl na starosti Infolab, tištěný speciál zpravodajského webu Info.cz. Předtím pracoval například jako šéfredaktor Ekonomického deníku či zástupce šéfredaktora časopisu Týden

Filip Rožánek se bude věnovat projektu digitální platformy. Kromě provázání sociálních sítí, multimediálních možností (jako jsou live streamy a on-line reportáže) a průběžně aktualizovaného webu zastřeší MAM Digital také vlastní newslettery a aplikaci. 

-mav-