TV pohoda zvyšuje distribuovaný náklad na více než 150 tisíc

úterý, 31. července 2018, 12:30 Aktuality, Tisk MediaGuru

Televizní týdeník TV pohoda přidává další regionální týdeník a navyšuje svůj celkový distribuovaný náklad.

Foto: JIK-05

Foto: JIK-05

Televizní týdeník TV pohoda vydavatelství JIK-05 zvyšuje svůj distribuovaný náklad na více než 150 tisíc výtisků. Nově se totiž rozšiřuje do regionálního Týdeníku Jalovec, který vychází v nákladu 9,5 tisíce výtisků na Valašsku a okolí, tedy nejen v celém okrese Vsetín, ale také ve Zlíně a okolí, Vizovicích, Novém Jičíně, Frenštátu pod Radhoštěm i Frýdku-Místku.

Celkově se tak TV pohoda vkládá do devatenácti regionálních týdeníků. Podle údajů ABC ČR za květen 2018 tvoří celkový distribuovaný náklad týdeníku vedle vkládaného nákladu (v květnu 104 tisíc kusů) také prodaný náklad (v květnu 38 tisíc kusů). Spolu s novým týdeníkem tak od července bude mít distribuovaný náklad více než 150 tisíc výtisků a upevní svoji pozici mezi týdeníky i TV časopisy.

„Ukazuje se, že sázka na poctivé a především přehledné zpracování TV programu spolu s péčí o každého předplatitele i spolupracující týdeník, se vyplácí,“ komentoval jednatel společnosti JIK-05 Jiří Kašpar. Vydavatelství nabízí čtenářům a obchodním partnerům třikrát ročně také křížovkářské speciály. Aktuálně připravuje speciál Zima 2018.

JIK-05 zahájila svou činnost v září 2005. Letos si tak připomíná třinácté výročí existence společnosti. Jejími majiteli jsou jednatel Jiří Kašpar (80 %) a obchodní ředitel Petr Tuček (20 %).  

-mav-