Ano, šéfe! nabídne od 27. srpna posledních šest dílů

středa, 15. srpna 2018, 10:15 Aktuality, TV MediaGuru

Televize Prima odvysílá poslední díly kuchařské show Ano, šéfe!.

Ano, šéfe! Foto: FTV Prima

Ano, šéfe! Foto: FTV Prima

Gastronomická show Ano, šéfe! spěje ke svému konci. Od 27. srpna odvysílá Prima posledních šest premiérových dílů pořadu s šéfkuchařem Zdeňkem Pohlreichem.

„Natáčení mi dalo spoustu věcí. Začínal jsem s natáčením rok po otevření Café Imperial. Možná bych tehdy Ano, šéfe! sám potřeboval. Za ta léta jsem se dozvěděl spoustu věcí. O sobě, o různých lidech, o České republice. Potkal jsem lidi více nebo méně zajímavé. Ověřil jsem si, že můžu dělat něco, co jsem si nedovedl představit. Dalo mi to alternativní kariéru vedle hospody. V relativně vysokém věku mi to umožnilo prožít spoustu věcí, které bych bez toho už asi neprožil. Budu za to vždycky vděčný, byla to super příležitost,“ říká o natáčení pořadu Zdeněk Pohlreich.

Celkem vzniklo 95 dílů Ano, šéfe!, včetně několika návratových. Natočeno bylo přes 4 800 minut, tedy zhruba 80 hodin. V celkovém počtu 98 navštívil Zdeněk Pohlreich nejen restaurace, ale i hospody, školní jídelny, motoresty, učiliště, hotely, penziony a fotbalový klub. Kromě celé České republiky zavítal i na Slovensko, do Mnichova a Chicaga. Ochutnal přes 500 jídel.

Na pořad Ano, šéfe! naváže novinka Ano, šéfová! s gastronomkou a restauratérkou Jitkou Pagana a jejím synem Santem, kteří budou v pomoci neprosperujícím podnikům pokračovat.

-mav-