Creative Academy otevírá v Praze druhý ročník

sobota, 18. srpna 2018, 07:30 Aktuality, Reklama MediaGuru

Večerní škola reklamy a marketingu startuje v Praze 27. září 2018 svůj druhý ročník.

Zdroj: Creative Academy

Zdroj: Creative Academy

Creative Academy, večerní škola reklamy a marketingu, otevírá v Praze již druhý ročník. Koncept původem ze Slovenska nabízí dvakrát týdně, vždy od 19 hodin, přednášky o kreativitě, digitálních a komunikačních strategiích, reklamních trendů či komunikačních dovedností.

Přednášející jsou odborníci z praxe. „Máme sedm stálých mentorů a další hostující experty z různých oblastí,“ uvedl zakladatel akademie Marek Gurega, který zároveň patří ke stálým mentorům. Dalšími jsou Roman Čihalík, Olívia Hurbanová, David Suda, Pavol Minár, Peter Michalka a Ondřej Souček.

Studenti druhého ročníku mohou využít také speciální nabídku: ten, kdo si nyní koupí kurz, má další, v pořadí třetí, zcela zdarma. „Myslím, že je to férová nabídka, která snad budoucích studentů potěší,“ řekl Marek Gurega.

Přednášky mají účastníci k dispozici také online. „Všechny hodiny nahráváme, a tak se studenti nemusí obávat toho, že by něco zmeškali buď z důvodu nemoci, dovolené, nebo z jiných příčin. Zameškané přednášky jim poskytneme ve formě online, které si mohou prohlédnout kdykoliv a kdekoliv jen chtějí,“ dodal Marek Gurega.

Večerní škola reklamy a marketingu je určena čtyřem cílovým skupinám: studentům a mladým lidem po střední nebo vysoké škole, kteří by rádi pracovali v reklamě, menším a středním podnikatelům, kteří se věnují marketingu ve vlastní režii, lidem, kteří hledají změnu na místě, v němž aktuálně jsou, a nakonec kreativcům na volné noze či pracujících v malých reklamních agenturách.

Vedení Creative Academy Prague už přijímá přihlášky. Semestr začíná 27. září 2018. Přihlásit se lze na stránkách www.creativeacademy.cz.

-stk-