Do Adexpresu nastoupil David Začal ze Seznamu

čtvrtek, 2. srpna 2018, 15:00 Aktuality, Lidé, Reklama MediaGuru

David Začal přichází do agentury Adexpres, na starosti bude mít například Sazku.

David Začal, foto: Adexpres

David Začal, foto: Adexpres

Dlouholetý manažer oddělení VIP klientů společnosti Seznam David Začal nastoupil do mediální agentury Adexpres. Na pozici Digital Team Leader má na starosti accountský tým, který mimo jiné řídí kampaně Sazky. Reportovat bude ředitelce klientského servisu Lence Auerové.

„Díky Davidovi se náš tým rozrostl o dalšího zkušeného markeťáka, který dokáže klienstké kampaně spravovat od strategie až po samotný reporting. Kromě práce pro klienty bude jeho zodpovědnost rozšířena také na vzdělávání a procesní stránku fungování našeho klientského servisu, kde své zkušenosti s vedením lidí dokáže maximálně uplatnit,“ okomentoval nástup Začala ředitel agentury Adexpres Jan Galgonek.

David Začal působil ve společnosti Seznam.cz 11 let, kde se vypracoval z account manažera do vedoucího celého oddělení VIP klientů o 60 lidech. Na starosti měl největší reklamní klienty Seznamu včetně vyjednávání podmínek s agenturami. Předtím pracoval ve společnosti Auto Kelly. Absolvoval Dopravní fakulty na Univerzitě Pardubice.

-stk-