Dobrá voda redesignuje etikety, uvádí bylinkovou řadu

pondělí, 20. srpna 2018, 14:30 Aktuality, Marketing, Reklama MediaGuru

Dobrá voda redesignuje své etikety i logo. Zároveň na trh uvádí novou řadu s příchutí bylinek.

Zdroj: Poděbradka

Zdroj: Poděbradka

Značka balených vod Dobrá voda, spadající do portfolia společnosti Poděbradka, uvádí na trh novou řadu příchutí s obsahem přírodního výtažku z bylinek a květů. Jedná se o celkem tři varianty jemně mineralizované neperlivé vody s příchutí mateřídoušky, meduňky a bezinky, které podpoří televizní kampaní. Vedle toho značka také redesignuje své etikety a modernizuje logo.

„Cílem redesignu bylo značku osvěžit. Dobrá voda pochází z nedotčené přírody Novohradských hor, a to se i nadále v novém designu promítá. Přírodu jsme ovšem nyní na lahev doslova namalovali,“ říká Miroslava Moravcová, brand manažerka značky Dobrá voda. „Tímto krokem se snažíme značku posouvat dále, držet krok s dobou a zvyšujícími se očekáváními trhu. To vše ale způsobem, aby nás spotřebitelé stále poznali,“ dodává.

Tři nové příchutě značky Dobrá voda s novými etiketami, zdroj: Poděbradka

Tři nové příchutě značky Dobrá voda s novými etiketami, zdroj: Poděbradka

Kampaň pracuje se spoty z prostředí Novohradský hor, které navazuje na novou komunikaci odstartovanou již v červnu. Hlavní myšlenkou je příklad, který dávají rodiče svým dětem. „Je přirozené, že děti přebírají chování svých rodičů, a to platí v různých aspektech života. Naším záměrem je především na toto rodiče upozornit a motivovat je, aby jejich příklad byl dobrý. Ať už jde o chování k přírodě, k lidem, nebo k sobě samému,“ vysvětluje Miroslava Moravcová. Do budoucna značka plánuje na novou komunikaci navázat také další aktivity.

Nové příchutě byl do maloobchodních prodejen distribuovány od začátku června a do konce srpna by měly obsáhnout celý český trh.

-stk-