Fruttimo Aquila uvádí designovou edici

pátek, 3. srpna 2018, 15:45 Aktuality, Marketing MediaGuru

Značka Aquila na trh uvádí limitovanou edici svého nápoje Fruttimo s etiketami od čtyř designérů.

Limitovaná edice Fruttimo Aquila, zdroj: KMV

Limitovaná edice Fruttimo Aquila, zdroj: KMV

Společnost Karlovarské minerální vody představila limitovanou edici svého nápoje Fruttimo Aquila. Edice, čítající čtyři autorské etikety, má evokovat spojení pramenité vody Aquila a džusů Granini.

Podoba etiket vzešla z designérské soutěže, kterou v loňském roce vyhlásila organizace Czechdesign.cz. Z celkem 160 návrhů vybrala odborná porota, složená mimo jiné z ilustrátora Lukáše Tomka, grafika Štěpána Holiče i autora designu lahve Marka Mikovce, deset nejlepších. Z nich následně vzešly čtyři finálové návrhy – každý z vítězů dostal za úkol zpracovat svůj návrh pro jednu z příchutí. Ilona Horníčková připravila etiketu pro Jablko, Ieva Ozola pro Pomeranč, Yana Gurskaya pro Multi a Maria Makeeva pro Pomeranč & grep.

„Z limitované edice Fruttimo Aquila máme velikou radost. První průzkumy ukazují, že spotřebitelé v naší cílové skupině vnímají nové etikety i zapojení mladých designérů velice pozitivně. Zajímavý design etiket navíc zvýší vizibilitu našich produktů v obchodech a podpoří rozlišení jednotlivých příchutí,“ říká Petra Hrabčíková, brand manažerka značky Aquila.

Limitovaná edice je doplněna o srpnovou akci ve vybraných obchodech na litrovou lahev za 19,90 korun a také o soutěž na Instagramu o designové ceny či zásobu Fruttima na celý měsíc zdarma.

-stk-