Harper’s Bazaar spustil své internetové stránky

středa, 8. srpna 2018, 17:25 Aktuality, Internet & Mobil, Tisk MediaGuru

Aktivita souvisí se záměrem vydavatelské společnosti Bauer Media posílit v digitálním prostředí.

Česká edice časopisu Harper’s Bazaar (Bauer Media Praha) spustila  8. srpna své internetové stránky. Digitální platformu povede Karolína Otevřelová.

„Stránky harpersbazaar.cz budou postaveny především na původním obsahu, který bude z velké míry vznikat nezávisle na tiskové verzi – ať již jde o články, fashion stories, videa či projekty pro klienty,“ přiblížila Otevřelová. Ta dosud pracovala v Harper’s Bazaaru jako brand manažerka byla i šéfredaktorkou módního časopisu InStyle. Do digitální redakce přichází také redaktorka Kateřina Kuldová, dosud zodpovědná za projekt Cosmobloggers.

Česká verze časopisu Harper’s Bazaar působí na českém trhu téměř dvaadvacet let, a až do dnešního dne byla v online světě přítomna výhradně na sociálních sítích. „Značky dnes musí fungovat na všech platformách najednou. Dosud jsme komunikovali s našimi čtenářkami především prostřednictvím sociálních sítí Instagram a Facebook, ale webové 2/2 stránky harpersbazaar.cz nám přinášejí zcela nové možnosti, jak sdílet se čtenářkami obsah, vyměňovat si názory, ale také propojovat printovou verzi a eventy s internetem, a
tím celkově posilovat značku Harper’s Bazaar na českém trhu,“ vysvětluje publisherka Harper’s Bazaaru Lada Rudovská.

Podle publisherky online projektů vydavatelství Bauer Media Petry Švecové má být spuštění stránek Harper’s Bazaar součástí celkového posílení komunikace vydavatelství Bauer Media na internetu a sociálních sítích. „I proto jsme v červenci tohoto roku relaunchovali stránky dolcevita.cz a spustili nový předplatitelský web jenprocasopisy.cz, nyní představujeme harpersbazaar.cz. Další projekty, které rozšíří naše portfolio, se připravují,“ sdělila.

Online portfolio vydavatelství Bauer Media dále obsahuje stránky jenprozeny.cz, jenproholky.cz a jenpromuze.cz, ty prošly relaunchem v předchozím roce.

Spuštění stránek harpersbazaar.cz má provázet kampaň na sociálních sítích, online platformách i v printových magazínech v hodnotě 2,5 mil. Kč.

-mav-