Mall.TV uvede reality show Závodní akademie

středa, 15. srpna 2018, 14:00 Internet & Mobil MediaGuru

Mall.TV připravila ve spolupráci s Omnicom Media Group první reality show Závodní akademie.

Zdroj: Mall.TV

Zdroj: Mall.TV

Internetová televize Mall.TV ve spolupráci s mediální skupinou Omnicom Media Group a její kreativní divizí Fuse spustí na podzim reality show s názvem Závodní akademie“. Pořad zavede diváky do automobilového prostředí, kde budou soutěžící rozděleni do dvou týmů bojovat o vítězství na závodní dráze. Hlavním partnerem pořadu je výrobce pneumatik Hankook Tire Česká republika, dále dopravní výcvikové centrum Polygon S-drive v Hradci Králové a aplikace Letgo.

V šesti dílech bude zdokumentováno pět dní a pět nocí v akademii, přičemž nikdo z účastníků předem neví, co ho čeká.  Oba týmy projdou speciálním výcvikem téměř vojenského ražení, během kterého získají rady od mistrů ve svém oboru. Odborný dozor nad celou show bude mít Jan Charouz, závodní jezdec a zároveň moderátor Formule 1.

Mezi soutěžícími se objeví v červeném týmu zpěvačka z Monkey Business Tonya Graves, beat boxer a moderátor Evropy 2 Petr Cerha alias Nasty a fitness trenér Jacob, jenž se proslavil v sérii reality show Zpátky na vrchol. Proti nim se postaví modrý tým, v němž bude soupeřit herec Jakub Štáfek alias Lavi z internetového seriálu Vyšehrad, modelka Andrea Kalousová a youtuber Denis Kubík.

Soutěžící týmy, foto: Mall.TV

Soutěžící týmy, foto: Mall.TV

Mentor Závodní akademie Jan Charouz a moderátor úvodního eventu Luděk Staněk, foto: Mall.TV

Mentor Závodní akademie Jan Charouz a moderátor úvodního eventu Luděk Staněk, foto: Mall.TV

-stk-