Markíza i Joj uvedou nové seriály, nasadí show Tvář i Talent

neděle, 26. srpna 2018, 10:15 Slovensko MediaGuru

Nové seriály, ale také pokračování známých pořadů reality show uvedou na podzim komerční slovenské televize Markíza a Joj.

Tvoje tvář má známý hlas, foto: TV Markíza

Tvoje tvář má známý hlas, foto: TV Markíza

Velké talentové show, které od září nabídnou komerční slovenské televize Markíza a Joj, nepůjdou do přímého střetu. Markíza, která obdobně jako její sesterská Nova připravila novou řadu reality show Tvoje tvář má známý hlas, ji bude vysílat každou neděli. Joj, která ve spolupráci s tuzemskou skupinou Prima zařazuje na podzim sedmou řadu talentové reality show Česko Slovensko má talent, si pro tento pořad vyhradila sobotní večery.

První zářijový týden sice Joj uvede Talent i v úterý jako otvírací díl, od následujícího týdne by ji ale měla vysílat každou sobotu. Do podzimního vysílání Markízy se také vrací reality show Farma – nové díly odvysílá televize denně od pondělí do středy, v pátek potom nabídne Duel. 

Ve vysílání se také znovu objeví osvědčené seriály a pořady. Na TV Joj je to především komediální seriál Naši z rodinného prostředí, který přichází se svou čtvrtou sérií. Pokračuje také pořad Inkognito s účastí známých tváří. Markíza zase znovu spoléhá na nové díly seriálu Sousedé a také Horní Dolní.

K novinkám se potom zařadí nový seriál z lékařského prostředí, který nasazuje Markíza s názvem Sestřičky. Vysílat ho bude vždy v úterý večer. Konkurenční Joj přichází s novým seriálem o partnerství a mateřství Jsem máma, natočeným na motivy knihy Kristíny Farkašové. Nový je také komediální seriál z prostředí fiktivní politické slovenské scény Ministři (Joj).

Náhled programového schématu TV Markíza a TV Joj od 3.9. do 16.9. 2018

Náhled programového schématu TV Markíza a TV Joj od 3.9. do 16.9. 2018

-mav-