MOL vyráží s Fresh Corner mimo čerpací stanici

čtvrtek, 9. srpna 2018, 16:54 Aktuality, Retail MediaGuru

MOL rozšiřuje svůj gastro koncept do obchodních center.

Fresh Corner v obchodním centru Arkády na pražském Pankráci, foto: MOL

Fresh Corner v obchodním centru Arkády na pražském Pankráci, foto: MOL

Síť čerpacích stanic MOL se rozhodla rozšířit svůj gastro koncept Fresh Corner i mimo svou běžnou prodejní síť. První takovou pobočku otevírá v obchodním centru Arkády Pankrác. Do konce roku by měla přibýt další. 

Zákazníci najdou Fresh Corner v Arkádách v patře -1, v blízkosti hypermarketu Albert. „Prodejní kiosek ve stylu ,coffee to go' nabídne část ze sortimentu, který je jinak zákazníkům známý z čerpacích stanic,“  vysvětluje Ivo Velíšek, retail shop sales manager  MOL Česká republika. K dostání bude zrnková káva, jež je připravovaná v samoobslužném kávovaru, sladké pečivo nebo hot-dog. Možné bude vzít si zakoupené zboží s sebou, nebo jej zkonzumovat u kioskového baru. 

„I na této pobočce platí výhody MOL zákaznického programu a naši věrní zákazníci si tak mohou uplatnit své body ze zákaznické karty na kávu či jiné produkty,” popisuje Ivo Velíšek.

„Dále pokračujeme také v našem závazku zavést občerstvovací koncept na všech stanicích MOL do roku 2019 a následně do roku 2020 i na většině původních stanic Pap Oil, které se v současnosti barví dozelena,” dodává Tomáš Lux, retail manager MOL ČR. Fresh Corner na Arkádách je v pořadí 125., celkem má MOL 306 čerpacích stanic. 

Mimo svou běžnou prodejní síť se svým gastro konceptem vyráží také Benzina, ta však sází na formát pop-up kavárny, s níž objíždí festivaly či různé sportovní akce. 

-stk-