Novou ředitelkou APRA bude od září Pavla Mudrochová

čtvrtek, 30. srpna 2018, 13:10 Aktuality, PR, Lidé MediaGuru

Výkonnou ředitelkou APRA se stává Pavla Mudrochová, střídá Silvii Marhoulovou.

Pavla Mudrochová, zdroj: Wikipedia

Pavla Mudrochová, zdroj: Wikipedia

Novou výkonnou ředitelkou Asociace public relations agentur (APRA) bude od září bývalá vedoucí tiskového odboru Policejního prezidia ČR Pavla Mudrochová. Vystřídá Silvii Marhoulovou, která po roce z funkce odchází. APRA, která sdružuje 17 českých i zahraničních PR agentur působících na českém trhu, to dnes uvedla v tiskové zprávě.

„Pavla má dlouholeté zkušenosti z oblasti public relations, vzdělávání a práva. Věřím, že bude významnou posilou asociace, přinese do práce nové impulsy a bude úspěšně pokračovat v nastavené strategii APRA,“ uvedl předseda výkonné rady APRA Jan Kučmáš.

Pavla Mudrochová získala zkušenosti během osmnáctiletého působení ve státní správě i v soukromém sektoru. Více než tři roky vedla tiskový odbor Policejního prezídia ČR, byla mluvčí policejního prezidenta a stala se poradcem ministra vnitra pro oblast PR. Tvořila a koordinovala komunikační strategie několika policejních útvarů. Krátce působila i na pražském magistrátu a jako manažerka vnějších vztahů nastavovala komunikační strategii mezinárodní vzdělávací organizaci Junior Achievement, kterou založil Tomáš Baťa.

-čtk-