Palírna U Zeleného stromu na PR volí ADison

pátek, 17. srpna 2018, 10:00 Aktuality, PR MediaGuru

Korporátní PR společnosti Palírna U Zeleného stromu zajistí agentura ADison.

Zdroj: Palírna U Zeleného stromu

Zdroj: Palírna U Zeleného stromu

Česká dvojka na trhu lihovin, Palírna U Zeleného stromu, si ve výběrovém řízení na korporátní PR agenturu vybrala ADison. Jejím prvním úkolem bude celoroční komunikace pětisetletého výročí založení Palírny v Prostějově.

„Projekt, se kterým jsme uspěli v tendru, je postaven hlavně na skutečnosti, že prostějovská Palírna U Zeleného stromu je nejstarší v celé Evropě, a právě tuto informaci chceme dostat do povědomí široké veřejnosti,“ říká k plánům Alžběta Fridrichová, ředitelka agentury ADison. Doplňuje, že spolu s Palírnou mají společnou ambici projekt rozšířit v kontextu celé Evropy a stavět ho na pět set let starých hodnotách, které Palírna udržuje dodnes.

ADison vedle kampaně k výročí založení Palírny přebírá i dlouhodobou korporátní komunikaci. „Agenturu ADison jsme si vybrali, protože nás oslovil jejich přístup. Již během výběrového řízení dokázali přesně identifikovat naše potřeby a strategické cíle komunikace a navrhnout koncept, který předčil naše očekávání i zadání,“ komentuje výběr agentury Boris Rajdl, brand manager Palírny U Zeleného stromu.

ADison pracuje například pro společnost Bohemia Sekt či Pivovar Litovel. Supervizní dohled a seniorní konzultace bude zajišťovat Hana Křenková.

-stk-