Prima má na Výstavišti jeřáb, souvisí se soutěží 1 proti všem

středa, 29. srpna 2018, 13:25 Aktuality, TV MediaGuru

Ještě před uvedením televizní premirry soutěže 1 proti všem mohou hrát soutěžící na pražském Výstavišti.

Foto: FTV Prima

Foto: FTV Prima

Před vchodem na Výstaviště v pražských Holešovicích je od neděle instalovaný velký jeřáb se skoro padesátimetrovým ramenem, které nese síť s patnácti tisíci ping-pongovými míčky. Jde o součást uvedení nového soutěžního pořadu televize Prima 1 proti všem. Hrát může ten, kdo si nainstaluje mobilní aplikaci, která je ke stažení na Apple Store zde nebo na Google Play zde.

Ještě před startem samotného televizního pořadu, který zahájí v sobotu 1. září od 20:15, vyhlásila Prima ve spolupráci s Fortuna Game, největším středoevropským provozovatelem kurzových sázek, soutěž 1 proti všem Fortuna Challenge. Ve hře je 300 tisíc korun a vyhrát může každý, kdo se zapojí do této akce prostřednictvím zmíněné aplikace pro chytré telefony. Soutěž má vyvrcholit ve čtvrtek 30. srpna od 17.30 na pražském Výstavišti v Holešovicích.

Novou interaktivní show s názvem 1 proti všem moderují Libor Bouček a Leoš Mareš. Třetí moderátorkou je Angeé Svobodová. V živém vysílání se hraje až o 15 milionů korun, šanci na vítězství mají mít všichni televizní diváci. Tipují se odpovědi na „neuvěřitelné experimenty a úkoly”, k účasti je zapotřebí stáhnout si mobilní aplikaci 1 proti všem.

-mav-