Raiffeisenbank spouští kampaň, opět černobílou

pátek, 17. srpna 2018, 07:25 Aktuality, Reklama MediaGuru

S novou kampaní rozvíjí Raiffeisenbank koncept detektiva Artura a jeho kolegyně Viktorie.

Klíčový vizuál nové kampaně Raiffeisenbank, zdroj: Raiffeisenbank

Klíčový vizuál nové kampaně Raiffeisenbank, zdroj: Raiffeisenbank

Raiffeisenbank spustí v průběhu srpna novou komunikační kampaň propagující bankovní produkty a služby, která je pokračováním černobílého konceptu. Do nové kampaně banka obsadila kromě stálic, detektiva Artura a jeho kolegyně Viktorie, tentokrát i rybičku.    

„Letošní spoty jsou opět natočeny stylem připomínajícím krátké filmy a zachovali jsme i černobílé ladění, které nás dlouhodobě odlišuje od konkurence,“ říká Michaela Kuželová, manažerka marketingové komunikace Raiffeisenbank, a dodává: „Ke změně však došlo ve světelném ladění. Zatímco spoty loňské série se, až na jednu výjimku, odehrávaly v noci, letošní jsou prosvětlené, optimistické a díky nově zvolené hudbě mají jinou dynamiku a švih.“

„Kampaň zahajujeme 20. srpna televizním spotem na produkt eKonto Smart, ve kterém představujeme benefit vedení účtu zdarma. Dostal pracovní název Rybička a po jeho shlédnutí všichni jistě pochopí proč,“ popisuje Michaela Kuželová.

Kampaň, v níž hlavní tváře ztvárnili herci Victor Solé a Erica Bigiou, poběží v televizi, outdooru a na internetu, součástí bude i displejová reklama na bankomatech. Online desetisekundová videa na YouTube a Facebooku budou svým dějem navazovat na televizní spoty.

Za kreativní stránkou stojí reklamní agentura Made by Vaculik, produkci zajistila společnost Armada Films. Režie se opět ujal Tomáš Řehořek. Fotografkou produktových plakátů se stala Lucie Robinson.

-stk-