Sberbank startuje novou kampaň na půjčky

úterý, 21. srpna 2018, 16:20 Aktuality, Reklama MediaGuru

Sberbank podporuje půjčky s novým spotem a mottem „Život mě naučil, že každá koruna se hodí“.

Zdroj: Sberbank

Zdroj: Sberbank

Sberbank odstartovala 19. srpna novou kampaň na Fér půjčky. S mottem „Život mě naučil, že každá koruna se hodí“ komunikuje v televizi a na internetu.

„FÉR půjčka s nejnižší sazbou 4,8 % už hrála hlavní roli v předchozí komunikaci. Nyní, díky repricingu FÉR konsolidace, můžeme komunikaci hlavního benefitu spojit pro oba produkty, a proto říkáme FÉR půjčky s nejnižší sazbou 4,8 %. To, že je půjčka bez poplatků, je přece jasné – jsme férová banka, kde se ví, že na penězích záleží. Akcent dáváme i snadnému sjednaní online, které hravě zvládne každý,“ popisuje Alžběta Kellersteinová, vedoucí marketingové komunikace Sberbank.

Reklamní spot, v němž vystupují i zaměstnanci Sberbank, poběží až do 23. září na všech stanicích skupiny Nova a Prima. Dále bude kampaň probíhat na internetu, ve vyhledávačích a na sociálních sítích, kde bude možné soutěžit o ceny.

Pod kampaní je podepsána agentura Leo Burnett. Produkci zajistila společnost Armada Films, režie se ujal Tomáš Řehořek. Ilustrace vytvořil Libor Drobný.

-stk-