Tváří nového modelu Huawei se stal Mikolas Josef

úterý, 21. srpna 2018, 11:30 Aktuality, Reklama MediaGuru

Kampaní na nový model nova 3 značky Huawei bude provázet zpěvák Mikolas Josef.

Mikolas Josef se stal novým ambasadorem značky Huawei, zdroj: Huawei.

Mikolas Josef se stal novým ambasadorem značky Huawei, zdroj: Huawei.

Čínská značka chytrých telefonů Huawei se pro propagaci svého nového modelu nova 3 na tuzemském trhu spojila se zpěvákem Mikolasem Josefem, který letos reprezentoval Českou republiku na mezinárodní soutěži Eurovision Song Contest. Spoluprací s dvaadvacetiletým umělcem ukazuje, že primární cílovou skupinou jsou především mladí spotřebitelé. 

Mikolas Josef bude tváří lokální kampaně, kterou bude možné sledovat na sociálních sítích pod hashtagem #prekonejse. Stavět bude na různých výzvách, které bude mladý umělec, jenž se podílel i na vymýšlení konceptu, postupně plnit a zapojovat do nich své fanoušky. Jeho prvním úkolem byl tandemový seskok. 

Dále bude podpora nového modelu probíhat také v ostatních mediatypech. Zde však bude nasazena globální kreativa, jež zdůrazňuje především hlavní funkcionality chytrého telefonu, jako jsou dva duální fotoaparáty se zabudovanou umělou inteligencí a rozlišením 24 + 16 MPx. 

„Za velký úspěch letošního roku považuji, že se nám podařilo překonat hranici 100 milionů prodaných smartphonů a zároveň se stát druhým největším světovým prodejcem smartphonů za druhý kvartál roku 2018,” uvedl Rex Liu, ředitel divize spotřební elektroniky Huawei pro Českou a Slovenskou republiku, s tím, že jen ve zmiňovaném období narostly prodeje o 40,9 %. 

Mezi nejprodávanější série patří nova, které se prodalo 50 milionů kusů, Mate10 (10 milionů kusů) a P20 (9 milionů kusů). „Doufám, že model Huawei nova 3 se bude těšit alespoň takové přízni jako model P20 Pro,“ dodal Rex Liu. Česká republika je přitom se Slovenskem a Polskem jediným trhem v Evropě, kde bude nova 3 uveden.

-stk-