Amazon vyjíždí na náborovou roadshow po Česku

pondělí, 17. září 2018, 15:05 Aktuality, Marketing MediaGuru

Do čtyř krajů se na podzim rozjede Amazon s cílem nalákat do svého distribučního centra nové zaměstnance.

Zdroj: FB Amazon

Zdroj: FB Amazon

Společnost Amazon se rozjíždí po Česku na svou náborovou roadshow. Se sloganem „Darujte si lepší práci!“ zavítá do Prahy, Středočeského, Ústeckého a Plzeňského kraje s cílem nalákat nové zaměstnance do distribučního centra v Dobrovízi. 

Na roadshow vyrazí Amazon se třemi karavany – jeden má podobu mobilní kanceláře, kde se zájemců o práci ujme personalista, který jim zodpoví veškeré dotazy. Do distribučního centra se budou moci přenést prostřednictvím brýlí s virtuální realitou. Rovněž bude možné se rovnou k výběrovému řízení rovnou zaregistrovat prostřednictvím jednoduchého formuláře. K dispozici bude také vůz s občerstvením a fun zóna. Pro děti Amazon připravil hry a soutěže, dospělí mohou zkusit kolo štěstí.

„Lidé v krajích, které navštěvujeme, se o práci i benefity v Amazonu velmi aktivně zajímají. Abychom jim zprostředkovali autentický zážitek přímo z našeho pracoviště, rozhodli jsme se i letos vyrazit rovnou za nimi,“ říká Axel Loebel, generální manažer distribučního centra v Dobrovízi. „Lidé reagují velmi pozitivně, mnoho z návštěvníků se po virtuální prohlídce distribučního centra rovnou přihlásilo do výběrového řízení,“ dodává. 

-stk-