Digi TV přidá další čtyři kanály Digi Sport v HD

úterý, 18. září 2018, 11:45 Aktuality, TV MediaGuru

Operátor Digi TV dále rozšiřuje nabídku svých sportovních kanálů, zařadí víc přímých přenosů.

Zdroj: Digi TV

Zdroj: Digi TV

Digi TV nejpozději od nadcházejícího víkendu rozšíří počet svých sportovních kanálů Digi Sport na osm. Ke stávajícím čtyřem kanálům přibydou další čtyři: Digi Sport 6 HD, Digi Sport 7 HD, Digi Sport 8 HD a Digi Sport 9 HDDigi TV chce nabídnout více přenosů v živém vysílání. Větší prostor také získají zápasy z německé 2. Bundesligy, anglické Sky Bet Championship či skotské Premiership. Operátor také nabídne více zápasů z tenisových turnajů ATP.

Na nových kanálech Digi Sport 6 HDDigi Sport 7 HDDigi Sport 8 HD a Digi Sport 9 HD se budou vysílat zápasy německé Bundesligy, 2. Bundesligy, italské Série A, LaLigy a druhé anglické ligy Sky Bet Championship. Rovněž sem mohou být zařazeny přenosy z tenisové série ATP World Tour. Zároveň se na těchto kanálech mohou objevit i další sporty z portfolia Digi TV. Ve většině případů se na sportovních kanálech budou vysílat přenosy bez komentáře, zpravidla jen s infografikou.

„K rozšíření může dojít postupem času s ohledem na zájem a ohlas ze strany diváků. Informace o programu a vysílání konkrétních zápasů budou k dispozici s předstihem přímo ve vysílání příslušné stanice a na webových stránkách Digi Sport," uvedla společnost v tiskovém oznámení.

-mav-