Dotační program Pražský voucher se týká i kreativních služeb

úterý, 11. září 2018, 07:40 Aktuality, Reklama MediaGuru

Začínající malé a střední pražské podniky mohou žádat o podporu z dotačního programu. Podpora se týká i kreativních služeb.

Foto: Photospin

Foto: Photospin


Pražský magistrát pokračuje s dotačním programem Pražský voucher. Je zaměřen na podporu pražských podnikatelů, a to v pěti oblastech (Inovační projekty, Kreativní služby, Koučing a mentoring, Zahraniční inkubátory a Zahraniční veletrhy a výstavy). Hodnota voucheru je individuální u každého projektu, pohybuje se v rozmezí od 75 tis. Kč do 2 mil. Kč v závislosti na celkové výši rozpočtu projektu žadatele.

Zapojení kreativních služeb do dotačního programu uvítala profesní asociace AKA. „Podpora profesionálních marketérů může malým a středním podnikům překonat hranici, ke které dnes jen vzhlížejí,“ sdělil výkonný předseda Asociace komunikačních agentur Marek Hlavica.

Projekty jsou financovány z Operačního programu Praha pól růstu ČR a jsou řízeny Odborem projektového řízení Magistrátu hl. m. Prahy. Vouchery jsou určené pouze pro právnické osoby se sídlem nebo provozovnou v hlavním městě. Podpora je určena pro začínající malé a střední podnikatele (do 3 let existence firmy).

Více informací najdete zde.

-mav-