Dr. Max podpoří Uriage na zařízeních s modrým světlem

pátek, 14. září 2018, 10:30 Aktuality, Reklama MediaGuru

Na novinku značky Uriage na ochranu proti modrému světlu upozorní Dr. Max kampaní na zařízeních s modrým zářením.

Nová řada značky Uriage Age Protect, zdroj: Uriage

Nová řada značky Uriage Age Protect, zdroj: Uriage

Dermokosmetická značka Uriage, kterou na českém trhu exkluzivně zastupují lékárny Dr. Max, uvádí na trh novinku v podobě kompletní řady Age Protect, jež je založena na ochraně proti negativnímu vlivu modrého světla. Česká republika je jedna z prvních zemí, kde je nová péče uvedena mimo domovskou Francii.

Modré světlo, které negativně působí nejen na zrak, ale i na stárnutí pokožky, vydávají elektronická zařízení přes své obrazovky, tedy televizory, mobilní telefony, stolní počítače, laptopy či tablety. Právě na online zařízeních bude od září až do konce roku probíhat marketingová kampaň, která se v první fázi zaměří na edukaci, v druhé na produktovou nabídku. Digitální komunikaci doplní inzerce v tisku a také propagace na pobočkách Dr. Max.

V kampani značka pracuje s klíčovým vizuálem, jehož součástí je motiv hory, odkazující k původu značky v alpském lázeňském městečku Uriage-les-Bains. Kromě benefitů, které jsou na něm vyjmenovány, také ukazuje produkt, jehož obal využívá kombinaci bílé s metalickou modří.

Klíčový vizuál kampaně značky Uriage, zdroj: Dr. Max

Klíčový vizuál kampaně značky Uriage, zdroj: Dr. Max

-stk-