Hornbach v kampani nahlíží do světa možností kutilů

středa, 5. září 2018, 13:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

V nové kampani Hornbach představuje svůj svět možností pro kutily a jejich projekty.

Zdroj: Hornbach

Zdroj: Hornbach

Hornbach v nové kampani ukazuje svět možností, který vytváří pro kutily. Prostřednictvím šesti krátkých filmů podtrhuje propojení svých offline a online služeb, jež podporují úspěšnou realizaci kutilského projektu.

„Abychom dokázali naše zákazníky podporovat s jejich projekty v každé situaci a v každém okamžiku, již mnoho let Hornbach důsledně kombinuje služby poskytované na prodejnách a online. Nikoli samoúčelně, ale vždy s orientací na užitek pro projekty zákazníků. Tyto rozšířené možnosti nyní chceme ukázat důrazně a s trvalým účinkem,“ říká David Kolář, marketingový ředitel společnosti pro Českou a Slovenskou republiku.

Jednotlivé spoty, které se odehrávají v tajuplné atmosféře na půdě prodejny Hornbach, prezentují například výhody své online nabídky, trvale nízké ceny, odborné poradenství či řemeslnické služby.  „Hornbach chápeme jako chrám kutilství. A tak jsme všechny možnosti, které kutilům nabízí, také zinscenovali. Jako na divadle. Jako plakát. Ale se zdravou porcí šílenství, které je pro Hornbachtypické,“ uvádí Hugo Heffels, odpovědný kreativní vedoucí berlínské agentury Heimat, jež je pod kampaní podepsána.

Produkci kampaně zajistila berlínská společnost Kanu Film. Režie se ujal André Maat.

-stk-