Konference Emailing2020 staví na zahraničních hostech

neděle, 9. září 2018, 08:55 Aktuality, Marketing MediaGuru

O aktuálních trendech v e-mailovém marketingu promluví na konferenci Emailing2020 4. října 2018 zahraniční řečníci.

Zdroj: Pixabay

Zdroj: Pixabay

Ve čtvrtek 4. října proběhne v konferenčním centru City na Praze 4 již třetí ročník konference Emailing2020, kterou pořádá firma Acomware. Na celkem osmi přednáškách bude řeč mimo jiné o umělé inteligenci, interaktivních e-mailech nebo pokročilých možnostech zpracování obsahu. Součástí budou i praktické workshopy, kde se návštěvníci naučí připravovat e-mailingové kampaně a seznámí se s tím, jak se personalizovaný obsah propisuje přímo do obrázků.

Pozvání přednášet přijali Jason Rodriguez z americké firmy Litmus, tvůrce nástrojů EDMdesigner a Chamaileon Roland Pokornyik či francouzský e-mail developer Rémi Parmentier. Na téma umělé inteligence vystoupí Jenna Tiffany z rady pro e-mail marketing DMA UK. Představí se také Tim Watson, člen rady pro e-mail marketing DMA UK, Derick Wiesner z IBM či Alexander Zeh z Certified Sender Alliance. Jediné přednášky v češtině se ujma zakladatel Mailocator a současně e-mail marketing strategist z Acomware Martin Halama.

„E-mailing jako obor jde stále rychle dopředu. Spolu s tím roste v oboru zájem o inspiraci a odborné informace. Na loňskou konferenci o e-mailingu dorazilo 170 návštěvníků. Letošní kapacita počítá s 200 lidmi,“ komentuje Petr Cikán, hlavní koordinátor konference a zároveň head of e-mail marketing z Acomware.

Více informací o konferenci naleznete na jejích stránkách.

-stk-