Marketing ASB Group vede v regionu Dan Ledvinka

pondělí, 3. září 2018, 10:55 Aktuality, Marketing, Lidé MediaGuru

Marketing a business development poradenské společnosti ASB Group řídí Dan Ledvinka.

Dan Ledvinka, zdroj: ASB Group

Dan Ledvinka, zdroj: ASB Group

Mezinárodní poradenská společnost ASB Group povýšila Dana Ledvinku na pozici Group Head of Business Development & Marketing. V nové regionální pozici bude koordinovat marketing, vztahy s veřejností, komunikaci s médii a rozvoj obchodních příležitostí v rámci zemí regionu CEE, ve kterých ASB Group aktivně působí (Česká republika, Slovensko, Polsko a Maďarsko).

V posledním roce působil Dan Ledvinka v ASB Group na pozici Business Development & Marketing Managera, dříve ve vydavatelství Mladá fronta a agentuře Media Events Company. Současně organizuje event Prague Capital Market Summit.

„Rozšíření spolupráce s Danem přichází pro ASB Group v nejlepší čas, naše strategie je i nadále posilovat pozici silného a zkušeného partnera pro zahraniční i domácí klienty, a to na úrovni regionu CEE. Během posledního roku jsme intenzivně pracovali na rozvoji transakčních služeb pro klienty napříč CEE regionem, zároveň jsme upevnili a posílili naši pozici v Polsku díky akvizici společnosti Taxplan a neméně důležitou skutečností pro nás je i realizace dlouho plánované expanze na Maďarský trh, prostřednictví nové kanceláře v Budapešti. Pevně věřím, že Danovy zkušenosti a znalosti našeho byznysu i trhu pomohou realizovat naše plány a i nadále vylepšovat poskytování maximálně profesionálních služeb pro naše klienty i partnery,“ komentuje řídící Partner ASB Group Petr Studnička.

ASB Group je mezinárodní poradenská společnost poskytující služby v oblasti účetnictví, reportingu, daňového poradenství, transakčního poradenství, korporátních služeb, mzdové agendy a zakládání společností. Vznikla v roce 2002 a dnes na pobočkách v Praze, Varšavě, Bratislavě a Budapešti zaměstnává přes 180 lidí.

-stk-