Nova pro podzim ještě odhaluje seriál Profesor T

pondělí, 3. září 2018, 15:15 TV MediaGuru

Televize Nova ještě v průběhu podzimu zařadí do vysílání nový seriál s názvem Profesor T.

Profesor T, foto: TV Nova

Profesor T, foto: TV Nova

Televize Nova zařadí ještě během října do vysílání nový kriminální seriál Profesor T.  V hlavní roli se představí Pavel Řezníček, příběh má pojednávat o profesorovi kriminologie. Každá epizoda seriálu sleduje nový případ. Hlavní postavě s řešením případů pomáhá nadporučice kriminální policie, kterou ztvárnila Sarah Haváčová. Dále hrají mj. Jitka Schneiderová, Aleš Petráš či Luboš Veselý.    

Seriál vzniká pod režijní taktovou Tomáše Mašína a Michala Blaška. Na scénářích spolupracují Petr Jarchovský, Michal Samir, Evita Naušová a Pavel Kilián. Nova uvedla, že novým seriálem chce navázat na své původní kriminální příběhy, např. Dáma a Král. Ten v současnosti zaujímá nedělní prime-time a od 28. října bude nahrazen právě novým seriálem Profesor T. 

O deset let mladší, foto: TV Nova

O deset let mladší, foto: TV Nova

V druhé polovině podzimu zařadí Nova do vysílání také reality show O deset let mladší, která ukáže proměny různých dvojic. Pořad moderuje Monika Absolonová. Nova s pořadem počítá pro středeční prime-time (od 24. října), kde aktuálně vysílá reality Malé lásky.

Od 31. října se ve středečním večerním vysílání Novy objeví také nové díly pořadu Mise nový domov, který moderuje Tereza Pergnerová. Pořad představuje obtížné osudy lidí a jejich šance na nový začátek. Mise nový domov zaujme zřejmě čas ve středu od 20:20, kde teď Nova vysílá Výměnu manželek. Oba zmíněné pořady už byly avizovány na tiskové konferenci před startem podzimního schématu.

-mav-