Pojišťovna ČS nasazuje kampaň, opět s tátou hrdinou

úterý, 18. září 2018, 07:25 Aktuality, Reklama MediaGuru

Pojišťovna České spořitelny spouští kampaň na Flexi životní pojištění.

Zdroj: Pojišťovna České spořitelny

Zdroj: Pojišťovna České spořitelny

Pojišťovna České spořitelny startuje 17. září marketingovou kampaň na Flexi životní pojištění. Základ tvoří televizní spot s konceptem „Táta je hrdina“, který pomocí perspektivy a dětského vidění rodičů poukazuje na důležitost finančního zajištění ve vážných životních situacích. Cílem je také podpořit konkrétní produktový benefit – výplatu dvojnásobku při rakovině. 

„Využili jsme televizní spot Tátoman vs. doktor z minulé kampaně, který jsme upravili podle výsledků testování a doplnili jej o zbrusu nový tag-on ke zvýhodněné akci s dvojnásobným plněním v případě rakoviny,“ říká o kampani Jana Náchodská, tisková mluvčí Pojišťovny České spořitelny. 

Kampaň poběží až do 11. listopadu 2018 v televizi a na internetu. Spot se objeví na televizních stanicích skupin Nova, Prima a Atmedia. Online komunikace cílí na zpravodajské servery (novinky.cz, aktuálně.cz, ihned.cz) v kombinaci s portály pro ženy. Finanční poradce pak kampaň osloví pomocí specializovaných finančních portálů. Nadlinkovou kampaň doplní PR komunikace orientovaná na tištěná a online média.

Koncept i exekuci kampaně připravila Pojišťovna České spořitelny ve spolupráci s agenturou Boomerang Communication.

-stk-