Prima Cool a Óčko připravují podzimní Fabia You Fest

úterý, 25. září 2018, 13:05 TV, Aktuality MediaGuru

Uskuteční se třetí ročník festivalu You Fest, titulárním partnerem je letos Škoda Auto.

You Fest, foto: FTV Prima

You Fest, foto: FTV Prima

Prima Cool a televize Óčko připravují třetí ročník festivalu You Fest o youtuberingu, gamingu, lifestylu, fashion i fresh food. Letošní třetí ročník se uskuteční na dvou místech. V sobotu 29. září na Výstavišti v Českých Budějovicích a 3. listopadu potom v pražském Průmyslovém paláci. Titulárním partnerem letošního festivalu je Škoda Auto.

Vystoupí například kapely Slza, Jelen, Like-It, Marek Ztracený, Martin Harich, ATMO Music, Sima, Lipo, Vojta D. a další. 

„Během tří let se nám podařilo vybudovat zcela jedinečnou akci pro mladou generaci s širokým portfoliem aktivit, kde si však přijdou na své všechny věkové skupiny. Jsem rád, že se You Fest těší oblibě, a upevňujeme tak positioning značky Prima Cool jako lovebrandu. Naším dlouhodobým cílem je bavit diváky i mimo obrazovku, proto letos poprvé jdeme do regionu a přicházíme s pilotním projektem You Festu v Českých Budějovicích. V případě úspěchu akce pak nevylučujeme ani rozšíření do dalších měst,“ uvedl Aleš Pýcha, marketingový ředitel FTV Prima, který je zároveň zodpovědný za agenturu Solootions.

Partnerem letošní akce je Škoda Auto. „Loňský – v pořadí již druhý – festival You Fest se setkal s pozitivní odezvou veřejnosti a zaujal nás. V letošním roce, který je pro nás zároveň prvním rokem vzájemné spolupráce, bychom tak v rámci probíhající reklamní kampaně modelové řady Fabia rádi navázali na úspěch z předešlých let,“ přiblížil Petr Janeba, vedoucí marketingu Škoda Auto ČR. Mladoboleslavská automobilka bude na akci prezentovat modernizovanou Fabii

Spolupořadatelem akce je televize Óčko. Akci připravuje primácká agentura Solootions ve spolupráci s Óčko Promotion.

Více informací o akci naleznete ZDE. Vstupenky v předprodeji v síti Ticketportal nebo GoOut.

-mav-