Tváří elektrokol a koloběžek Crussis je Jaromír Jágr

pátek, 7. září 2018, 11:45 Aktuality, Reklama MediaGuru

V průběhu podzimu uvede výrobce online kampaň, produkty propaguje Jaromír Jágr.

Jaromír Jágr, foto: Crussis

Jaromír Jágr, foto: Crussis

Tváří výrobků firmy Crussis je nově hokejista Jaromír Jágr. Český výrobce elektrokol a koloběžek se s ním domluvil na spolupráci.

Videospoty a fotografie pro propagaci výrobků Crussis se natáčely v polovině srpna 2018 ve SkiResortu Černá Hora – Pec. Videospoty, společně s celou online kampaní, poběží v průběhu podzimu. Celkový koncept a realizaci online strategie, včetně PR kampaně, má na starosti pražská digitální agentura MarketUP.

„Před dvěma lety jsme našli na sociálních sítích fotku, jak se Jaromír prohání na naší koloběžce. Ihned jsem kontaktoval Jaromíra, který se spolupráci nebránil, a tak začala první jednání, která vyvrcholila letos podpisem smlouvy,“ uvedl k důvodům navázání spolupráce jednatel firmy Crussis Petr Výkruta.

„Je skvělé, že propaguji něco, co z minulosti znám a co jsem již používal ke svému tréninku a pro svou práci ještě před podpisem smlouvy,“ řekl Jaromír Jágr.

Zároveň s online a mediální kampaní byla spuštěna soutěžní microsite, kde mají uživatelé možnost soutěžit o elektrokolo podepsané Jaromírem Jágrem.

-mav-