Za Agenturu pro podnikání a inovace mluví Silvie Marhoulová

pátek, 21. září 2018, 16:00 Aktuality, PR, Lidé MediaGuru

Tiskovou mluvčí Agentury pro podnikání a inovace se stala Silvie Marhoulová.

Silvie Marhoulová, zdroj: Agentura pro podnikání a inovace

Silvie Marhoulová, zdroj: Agentura pro podnikání a inovace

Do marketingového týmu Agentury pro podnikání a inovace (API) v září nastoupila Silvie Marhoulová. Bude zodpovědná za interní a externí PR komunikaci agentury a také zastávat pozici tiskové mluvčí, kterou dosud vykonávala Petra Menclová z agentury CzechInvest.

Silvie Marhoulová přichází z Asociace PR agentur, kde působila na pozici výkonné ředitelky, předtím pracovala v tiskovém oddělení Ministerstva průmyslu a obchodu, v neziskové organizaci JA Czech, a to pozici manažerky PR a vnějších vztahů. Má osmiletou zkušenost s prací v PR agenturách Publicis a Mmd. Jako in-house PR manažerka pracovala v letech 2000 až 2003 ve společnosti Peugeot Česká republika.

Marketingový tým API zajišťuje veškerou komunikaci agentury směrem k široké veřejnosti, zejména pak k zájemcům a žadatelům o dotace z Operačního programu Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost (OP PIK), médiím a spolupracujícím subjektům. K aktuálním úkolům týmu patří například implementace nového Jednotného vizuálního stylu, podpora účasti agentury na eventech, jako je Mezinárodní strojírenský veletrh v Brně nebo veletrhy práce Profesia Days a Šance, produkce náborového klipu a redesign webu.

Agentura pro podnikání a inovace je státní příspěvková organizace s celostátní působností zřizovaná Ministerstvem průmyslu a obchodu ČR.

-stk-