A!M Creative Challenge vymýšlí kampaň pro pera Pilot

pátek, 26. října 2018, 10:30 Aktuality, Reklama MediaGuru

Podzimní běh studentské soutěže A!M Creative Challenge se zaměří na gelové pero Pilot G-2, s nímž chce oslovit vysokoškoláky.

Zdroj: A!M Creative Challenge

Zdroj: A!M Creative Challenge

Další kolo studentské soutěže A!M Creative Challenge, kterou pořádá mediální agentura Attention!Media, se tentokrát spojuje se společností Václav Čížek, distribuující na českém trhu psací potřeby japonské značky Pilot. Soutěž umožňuje účastníkům vyzkoušet si práci na reálném zadání, zadavatelům přináší neotřelé nápady pro další komunikaci.

Podzimní výzvou je vymyslet strategii k oslovení vysokoškolských studentů a motivovat je k nákupu gelového rolleru Pilot G-2 s ergonomickým úchopem a vyměnitelnou náplní. Cílem je v cílové skupině vzbudit potřebu vlastnit toto pero a přesvědčit ji k nákupu značky Pilot v místě prodeje, a to jinými prostředky než televizní reklamou.

Soutěž A!M Creative Challenge probíhá od 15. října. Studenti mohou nahrávat své návrhy na stránky www.creativechallenge.cz do 2. prosince. Následovat budou 12. prosince finální prezentace nejlepších týmů před porotou, jež v ten samý den vybere vítěze. Členové vítězného týmu dostanou vouchery na cestování a cestovní balíčky.

-stk-