Bauhaus volí na správu YouTube agenturu In creative

pondělí, 1. října 2018, 15:15 Aktuality, Reklama MediaGuru

Bauhaus chce přes YouTube zvýšit povědomí o značce tam, kde má svá odborná centra.

Zdroj: Repro YT Bauhaus Česká republika

Zdroj: Repro YT Bauhaus Česká republika

Hobbymarket Bauhaus se rozhodl více rozvíjet své komunikační aktivity na YouTube. Ke správě svého videoobsahu si vybral agenturu In creative, jež od října nasadí prvních 14 variant šestivteřinových reklamních videí – bumperů, která cílí na širokou veřejnost. K tomu nasadí také klasická in-stream videa a TrueView video discovery.

„Společnost Bauhaus plánuje především zvýšit povědomí o značce v pěti lokalitách, kde v současné době provozuje svá odborná centra. Sekundárním cílem firmy je odběr newsletteru na stránce kdyzsetomapodarit.cz,“ říká Jakub Horáček z In creative.

Se správou placených kampaní na Youtube souvisí také optimalizace vyhodnocení a doporučení analytika a reklamní podpora. Do budoucna se Bauhaus nezříká ani tvorby videí na míru či angažování youtuberů v kampaních.

„Postupně přesouváme naši pozornost z tradičních marketingových kanálů do online prostoru a při rozšiřování online marketingových aktivit jsme pochopitelně nemohli pominout tak významný vyhledávací portál, jako je YouTube,“ říká Václav Ptáčník, vedoucí oddělení E-business společnosti Bauhaus.

-stk-