ČPP na podzim podporuje své služby pro motoristy

pondělí, 15. října 2018, 07:40 Aktuality, Reklama MediaGuru

Česká podnikatelská pojišťovna spouští podzimní kampaň na podporu prodeje autopojištění.

Klíčový vizuál k podzimní kampani České podnikatelské pojišťovny, zdroj: ČPP

Klíčový vizuál k podzimní kampani České podnikatelské pojišťovny, zdroj: ČPP

Česká podnikatelská pojišťovna (ČPP) odstartovala svou podzimní kampaň na podporu prodeje autopojištění. S mottem: „Auto dojelo, dovolená jede dál“ komunikuje připojištění nadstandardních asistenčních služeb pro motoristy s názvem „Autem Bez Starostí“.

„Pojištění vozidel už zdaleka neznamená jen povinné ručení, ale k tomu i řadu dalších užitečných doplňků, které samotní motoristé čím dál více poptávají. A v tomto duchu se nese i naše podzimní kampaň,“ říká ředitelka marketingu Jolana Kolaříková. 

Připojištění, jež zahrnuje například odtah vozidla ze zahraničí do vzdálenosti 2 500 kilometrů zapůjčení a přistavení náhradního vozidla v ČR i v zahraničí až na osm dní, úhradu nebo opravu poškozené pneumatiky (do limitu 4 000 korun za jednu pneumatiku v ČR, je možné sjednat do 31. prosince s kampaňovou slevou 600 korun.

„Stejně jako na jaře jsme pro hlavní komunikaci zvolili televizi, která je hlavním médiem s celorepublikovým pokrytím a nejširším audiovizuálním zásahem na cílovou skupinu. Náš televizní spot s Patem a Matem bude k vidění na televizních kanálech společností Nova Group, Prima Group, TV Barrandov a Óčku,“ vypočítává Kolaříková. Reklamní spot bude dále promítán také na monitorech Bus TV v MHD v Českých Budějovicích, Hradci Králové, Liberci, Jablonci nad Nisou, Pardubicích, Plzni, Ústí nad Labem, Brně, Olomouci, Zlíně, Ostravě a Otrokovicích.

Kampaň se objeví také v tisku,rozhlasovém vysílání v rámci Business Party na rádiu Bonton a Frekvenci 1 a také prostřednictvím spotu na rádiu Expres FM a rádiu Čas. „S motivem kampaně se setkáte opět na teploměrech čerpacích stanic, a v neposlední řadě na našich stálých outdoorových plochách a vybraných billboardových plochách,“ doplňuje Kolaříková.

Dále bude ČPP kampaň komunikovat na polepech na tramvajích a trolejbusech v Praze, Pardubicích, Jihlavě, Ostravě, Ústí nad Labem, Olomouci, Brně, Českých Budějovicích, Hradci Králové, Liberci, Uherském Brodu, Táboru, Chebu a Plzni.

-stk-