Creditas podpoří kampaní multibankovní aplikaci Richee

neděle, 7. října 2018, 07:27 Aktuality, Reklama MediaGuru

Banka Creditas spouští kampaň na svou multibankovní aplikaci Richee

Banka Creditas spouští kampaň na svou multibankovní aplikaci Richee. Podpoří ji v televizi, outdooru a na internetu. Tváří kampaně se stal herec Petr Vaněk.

„Správa více bankovních účtů z jedné aplikace je revoluční, cílem naší kampaně je veřejnost seznámit s možnostmi, jež přináší a vzbudit zájem o její stažení,“ říká Jiří Salajka, ředitel odboru marketingu Banky Creditas.

V poměrně krátké době jde o druhou kampaň Banky Creditas. Ta první podporuje spořicí produkty banky. „Kampaň na podporu značky Richee se ovšem orientuje na jinou cílovou skupinu. Chceme oslovit o něco méně konzervativní a spíše mladší klienty, kteří chtějí zkoušet nové věci. I proto jsme v tendru hledali partnera, který pro Richeeho vytvoří osobitý komunikační koncept odlišný od tradičních kampaní bank,“ dodává Jiří Salajka.

Kampaň připravila skupina Kindred. Claim „The allbank app“ definující kategorii aplikace navrhla agentura BrainOne Agency. Logo a vizuální styl značky Richeeho vytvořilo Dynamo design, jež vytvářelo i celou vizuální identitu banky. Mediální plánování a nákup prostoru zajišťují agentury Mediablock (internet) a Médea (OOH, TV).

Na launchovací kampaň značky Richee následně naváže kontinuální komunikace značky Creditas.     

-stk-