Drogerie Teta propaguje vlastní značku Ellie

pátek, 12. října 2018, 07:25 Aktuality, Reklama MediaGuru

Drogerie Teta od října kampaní podporuje svou privátní značku pleťové kosmetiky Ellie.

Zdroj: Repro YT drogerie Teta

Zdroj: Repro YT drogerie Teta

Od začátku října podporuje drogerie Teta kampaní svou vlastní značku pleťové kosmetiky Ellie. Prostřednictvím akvarelové malby chce podtrhnout hodnoty, jako je ženskost, něha a půvab, a zároveň představit produktovou řadu Hyaluron Boost. Značka chce v duchu celkového konceptu drogerie Teta nabízet kvalitu za rozumnou cenu, cílí tedy především na ženy, které o sebe rády pečují, zároveň se ale musí vejít do rodinného rozpočtu.

Hlavní hrdinkou kampaně se stala éterická víla Ellie, kterou vytvořila ilustrátorka Anna Grujeva Koudelová. „Ellie divákům představuje kouzlo nízkomolekulární kyseliny hyaluronové obsažené v řadě Hyaluron Boost, která proniká do hlubších vrstev pleti a vyplňuje ji zevnitř. Vyplňující efekt pleť rozzáří, rozjasní a má dlouhodobější trvání,” popisuje na dotaz MediaGuru.cz Kateřina Vadinská, brand manažerka společnosti pro privátní značky.

Kampaň bude k vidění až do konce listopadu v televizi, na internetu a v místě prodeje. Propíše se také do vlastních komunikačních kanálů drogerie Teta, do jejího magazínu, letáků, e-mailingu, na web i sociální sítě.

Pod kampaní je podepsána agentura Labstore. Produkci zajistila společnost Eallin. Režie spotu se ujal David Súkup, který se podílel například na pohádce Rozum a štěstí z filmové trilogie Fimfárum nebo na reklamě Rajec bylinka. Originální hudbu pro kampaň složil Karel Havlíček.

Ellie není jediná privátní značka drogerie Teta. Na muže cílí s kosmetikou 4 Ward, přírodní bylinnou kosmetiku nabízí pod názvem Floré a sprchové gely Ameté.

Cestu privátních značek jdou i jiné drogistické řetězce. Dlouhodobě na jejich vysoký podíl sází Dm drogerie markt i Rossmann, které jich mají více než dvě desítky.

-stk-