Footshop redesignuje prodejnu ve Vnitroblocku

pondělí, 29. října 2018, 07:30 Aktuality, Retail MediaGuru

Footshop ve spolupráci se společnosti Eyelevel proměnil svou prodejnu ve Vnitroblocku.

Footshop dodal své prodejně v pražských Holešovicích novou podobu, zdroj: Footshop.

Footshop dodal své prodejně v pražských Holešovicích novou podobu, zdroj: Footshop.

Footshop mění podobu své prodejny v holešovickém Vnitroblocku. Redesign, na němž se podílela společnost Eyelevel, měl za cíl opticky oddělit prodejnu od kavárny, ale zároveň zanechat propojení při pořádání eventů. K oddělení nyní slouží otočné vitrínové dveře, kterými lze během několik minut změnit obchod v multifunkční prostor. 

Minimalistický design charakterizuje kontrast bílé a černé barvy, surový beton, kov a sklo a zároveň jsou záměrně ponechané původní prvky industriálního prostoru. 

„Vytvořit design, který bylo potřeba implementovat do industriálního hotového prostoru ve Vnitroblocku, nebylo jednoduché. Jsme rádi, že Eyelevel s námi trávil čas a naše myšlenky přetvořil v hotové dílo a posunul naši další prodejnu na vyšší úroveň jak z pohledu vizuálního, tak i zákaznického zážitku,“ popisuje Peter Hajduček, vlastník Footshopu, a dodává: „Prodejna, jako naše všechny ostatní, je utvořena tak, aby zákazníkům sloužila nejen k uspokojení radosti z nových tenisek, ale v plánu je mnoho eventů, které nás baví pro naše zákazníky organizovat a tento prostor díky jeho multifunkčnosti nám to umožní.” 

Zdroj: Footshop

Zdroj: Footshop

Zdroj: Footshop

Zdroj: Footshop

Slavnostní otevření nové prodejny mělo podobu party, na níž vystoupili se svou show Vladimir 518, DJ Mike Trafik a dále DJ Forrest Pine a DJ Ondrash, DJ Akvamen a houslista Filip Kottek. Návrhářka Petra Ptáčková vytvořila módní kolekci, v níž hlavní roli hrály již prošlé světelné reklamní bannery. Cílem tak bylo využít maximální množství bannerového plátna s eliminací zbytků, a tím ušetřit životní prostředí. Na akci byla k vidění expozice s bundou a batohem.

-stk-