Koloběžky Lime na komunikaci volí FYI Prague

sobota, 27. října 2018, 08:45 Aktuality, PR MediaGuru

Americký start-up s elektrickými koloběžkami Lime si na PR vybírá agenturu FYI Prague.

Zdroj: Lime

Zdroj: Lime

Americký start-up Lime, jenž do Prahy přinesl elektrické koloběžky, si ve výběrovém řízení na komunikaci vybral agenturu FYI Prague. Ta jí bude zajišťovat lokální press-office, řídit vztahy s novináři a podílet se na naplňování komunikační strategie značky.

„Mohou se na nás obracet všechna média, která se fenoménem mikromobility a jeho vstupem do Česka chtějí zabývat. Primárně teď budeme pracovat na tom, abychom v reálném čase dokázali být spojkou mezi Prahou a sídlem společnosti v kalifornském San Mateu,“ zmiňuje Jan Řezáč za FYI Prague a dodává: „V mediální komunikaci se můžeme opřít také o lokální zastoupení společnosti v podobě operations managera Ondřeje Širokého.“

Pro Lime se Praha stala prvním městem v rámci expanze do zemí V4. V rámci dolaďování provozních podmínek nyní probíhají jednání s jednotlivými městskými částmi a dojednávají se konkrétní podmínky provozu služby. V uplynulých dnech totiž elektrické koloběžky vzbudily vlnu nevole, například kvůli ježdění po chodníku či jejich odkládání na nevhodných místech.

-stk-