Marketing Festival uvedl první personalizovanou videokampaň

pondělí, 15. října 2018, 12:15 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Každý z účastníků loňských ročníků konference obdrží personalizovanou video pozvánku.

Jindřich Fáborský, foto: Marketing Festival

Jindřich Fáborský, foto: Marketing Festival

Marketing Festival využil novou platformu pro tvorbu personalizovaných videí – Motionlab. Každý z tisíců návštěvníků minulých ročníků tak dostane svou unikátní personalizovanou videopozvánku. V ní zve zakladatel konference Jindřich Fáborský na další ročník, který se uskuteční 20. – 22. března 2019 v Praze a setká se na něm přes 2000 odborníků převážně na digitální marketing.

Zatímco oslovení v mailu nebo doporučení produktu na webu je v marketingu běžnou praktikou, videu se personalizace dodnes vyhýbala. Každé video se mění podle toho, na kterých ročnících Marketing Festivalu tento účastník byl. Personalizovat dokáže Motionlab i další atributy, například v demu jsou proměnnými jméno, mapa bydliště nebo zakoupený výrobek.

Na kampani se podíleli i někteří z řečníků Marketing Festivalu, například behaviorální ekonom Dan Ariely. Mezi další řečníky patří jeden z nejlepších profesorů marketingu Mark Ritson, Christopher Wylie, který odhalil ilegální aktivity firmy Cambridge Analytika, či expert na SEO Wil Reynolds.

-mav-