Marketing knižního projektu Pointa řídí Šikl Burešová

pátek, 26. října 2018, 13:00 Aktuality, Marketing, Lidé MediaGuru

Marketingové aktivity nové knižní platformy Pointa z dílny Creative Docku povede Eva Šikl Burešová.

Eva Šikl Burešová povede marketing knižní platformy Pointa, foto: Creative Dock.

Eva Šikl Burešová povede marketing knižní platformy Pointa, foto: Creative Dock.

Marketing nového knižního projektu Pointa z dílny Creative Docku a studia U+ povede Eva Šikl Burešová. Jejím úkolem bude řídit veškeré marketingové aktivity na podporu této knižní platformy, kombinující self-publishing, peer-to-peer publishing, online komunitní prostředí a předprodej.

Díky Pointě, za jejíž vedení zodpovídá Veronika Mahdalová, mohou autoři vydat knihu jen s pomocí komunity, do které se může přidat každý. Autoři si mohou na platformě vybrat redaktory, korektory, grafiky, sazeče, ilustrátory či markeťáky, spočítat si náklady a podpořit financování předprodejem. Čtenářům se nabízí hned několik způsobů, jak se do procesu zapojit. Mohou brouzdat rozpracovanými projekty, komunikovat přímo s autory a třeba jim v anketě poradit s výběrem obálky. Podpořit je mohou i tak, že si jejich knihy předobjednají, a posunou je tak blíže k úspěšné publikaci. Předprodej probíhá na webu kupknihu.pointa.cz.

Eva Šikl Burešová přichází do týmu Pointy po bezmála patnácti letech v marketingu technologických společností. Čtyři roky působila v telekomunikacích, za marketing a B2B komunikaci zodpovídala ve společnosti O2 Česká republika, kde realizovala prozákaznicky orientované programy a kampaně pro podnikatele. Sedm let se věnovala marketingu společnosti IBM, a to jak na lokální, tak i na nadnárodní úrovni. Tři roky také pracovala v marketingovém oddělení Uniqa pojišťovny. Je absolventkou magisterského programu Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, oboru marketingových studií.

Celý projekt Pointa řídí Veronika Mahdalová, foto: Creative Dock.

Celý projekt Pointa řídí Veronika Mahdalová, foto: Creative Dock.

Veronika Mahdalová před Pointou projektově řídila start-up s operativním leasingem elektroaut Elektra Cars  a pojištění Cubiq. Dříve působila jako projektová manažerka Weppler Czech nebo konzultantka v poradenské společnosti Eufc CZ, která se zabývá dotačními projekty v oblasti výzkumu a vývoje. Projektovému řízení se věnovala ve firmách Valero, Tempo Training & Consulting nebo v obecně prospěšné společnosti Sedukon. Je absolventkou Vysoké školy báňské – Technické univerzity Ostrava v oboru komerčního inženýrství v oblasti surovin. Ve sféře umění a literatury sbírala zkušenosti jako literární recenzentka deníku Sarden a portálu Generace 21.

-stk-