Mluvčím Vodafonu je Steiger, jeho zástupcem Luštinec

čtvrtek, 4. října 2018, 11:45 Aktuality, PR, Lidé MediaGuru

Vedoucím komunikace a tiskovým mluvčím Vodafonu se stal Marek Steiger, jeho zástupcem Ondřej Luštinec.

Novým tiskovým mluvčím Vodafonu se stal Marek Steiger (vlevo), jeho zástupcem Ondřej Luštinec (vpravo), foto: Vodafone

Novým tiskovým mluvčím Vodafonu se stal Marek Steiger (vlevo), jeho zástupcem Ondřej Luštinec (vpravo), foto: Vodafone

Do čela externí komunikace Vodafonu nastupuje Marek Steiger, který do společnosti přichází ze ZOO Praha. Jeho zástupcem se stal Ondřej Luštinec z Českého rozhlasu.

Marek Steiger má přes 10 let zkušeností z oblasti marketingu, komunikace, řízení komerčních projektů a vzdělávací činnosti. V ZOO Praha stál za tvorbou a realizací komerčních i nekomerčních aktivit a programů a komunikačních obsahů pro média i veřejnost. Dlouhodobě se také věnuje pedagogické a přednáškové činnosti v rámci udržitelného rozvoje ve spolupráci s tuzemskými i zahraničními organizacemi.

Ondřej Luštinec působil přes dekádu jako novinář, redaktor a editor v tištěných, internetových a mluvených médiích. Do korporace přichází z veřejnoprávního Českého rozhlasu, kde působil jako redaktor v ekonomické redakci zpravodajství především pro stanice Radiožurnál a Plus. Věnoval se zpracování témat například z oblasti informačních technologií nebo e-commerce. Před rozhlasem pracoval deset let pro mediální dům Economia, kde zastával v průběhu své kariéry několik funkcí, jako byl například redaktor domácí rubriky serveru ihned.cz, editor v ekonomické části Hospodářských novin nebo editor specializovaných magazínů.

-stk-