Nespresso nasazuje novou kampaň, s rytířem Clooneym

pátek, 19. října 2018, 11:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

George Clooney si v nové reklamě značky Nespresso zahrál středověkého rytíře z filmu.

Zdroj: Nespresso

Zdroj: Nespresso

Značka Nespresso spustila novou kampaň „Výprava“ se svým dlouhodobým ambasadorem Georgem Clooneym. Poté, co v roli rytíře zabije draka, aby zachránil království své královny v podání Natalie Dormerové, se v brnění vydává za svou odměnou. Z filmového plátna si to nasměruje do ulic New Yorku, kde najde to, po čem jeho srdce touží. 

„Kampaň ‚Výprava‘ ukazuje, co všechno jsme ochotni udělat pro jedinečný zážitek z kávy, v čemž se inspiruje prací, kterou odvádí společnost Nespresso, aby zajistila, že kvalita její kávy je udržitelná,“ uvedl Alfonso Gonzalez, generální ředitel pro globální marketing Nespressa. Nasazena bude v televizi, tisku, na internetu, sociálních sítích a v buticích značky. 

George Clooney, který se se značkou Nespresso spolupracuje už od roku 2006, se také objeví v rozšířeném obsahu, v němž představí jednotlivé lidi, kteří za výrobou a přípravou kávy stojí – od pěstitelů kávy či těch, kdo ověřují jejich kvalitu, až po zaměstnance butiků. 

Kampaň je dosud největší v historii značky. Spuštěna bude ve více než 30 zemích, včetně České republiky, kde George Clooney namluvil Jan Kanyza a královnu Natalii Dormerovou Irena Machová. Hlas vypravěčky propůjčila Lucie Pernetová. 

-stk-