O2 spouští vánoční kampaň, nabízí speciální bonus

středa, 31. října 2018, 12:15 Aktuality, Reklama MediaGuru

O2 startuje začátkem listopadu svou vánoční kampaň, podpoří Extra výhody i balíček O2 Spolu.

Společnost O2 startuje 1. listopadu svou vánoční kampaň, v níž se objeví již známá postava Chytré sítě. Komunikovat bude vánoční nabídku, který podpoří balíček O2 Spolu, věrnostní program O2 Extra výhody i nabídku pevného a mobilního internetu.

Při pořízení balíčku O2 Spolu, který kombinuje mobilní tarify s daty, O2 TV a Internet na doma, mohou zákazníci získat slevu až 20 tisíc korun na nová zařízení – mobilní telefony Samsung, Huawei i tablety a notebooky Lenovo. 

Další slevu na mobilní telefony Samsung a Huawei O2 přichystalo pro své stávající zákazníky. „Slevu na nový mobil získají všichni naši zákazníci bez ohledu na to, jakou službu od O2 využívají, zda mobilní tarif, předplacenou kartu, Internet na doma, nebo O2 TV. Všem zákazníkům totiž nabídneme v rámci věrnostního programu O2 Extra výhody slevu až tři tisíce korun jen za to, že jsou s námi,“ popisuje Silvia Cieslarová, ředitelka mobilního segmentu O2. 

Ti, co si pořídí balíček pevného a mobilního internetu, mohou získat notebook Lenovo ideapad S130 11 včetně modemu za 495 korun. „Tato kombinace zákazníkům přinese možnost využívat plnohodnotné připojení jak doma, tak na cestách, a k tomu kvalitní notebook se slevou více než 8 tisíc korun,“ vysvětluje ředitel marketingu fixních služeb O2 Martin Čejka.

Kampaň se objeví v televizi, tisku, outdooru, na internetu a na prodejnách.

Kreativní koncept má již tradičně na svědomí interní kreativní agentura Oliver. Scénáře spotu se ujali Ďuro Bartoš a Ondřej Klíma, režie Roman Valent a Matěj Šámal, kamery Jon Gaute Espevold a Jan Cabalka. O televizní produkci se postarala Armada Films, o postprodukci R.U.R. Online části kampaně se ujal interní tým O2.

-stk-