T-Mobile TV má téměř 70 tisíc zákazníků, zařadí BBC Earth

čtvrtek, 25. října 2018, 11:30 Aktuality, TV, Internet & Mobil MediaGuru

Televizi od T-Mobile využívá téměř 70 tisíc zákazníků, exkluzivně bude na českém trhu nabízet BBC Earth v češtině.

Zdroj: T-Mobile

Zdroj: T-Mobile

Televizi od T-Mobile na IPTV či satelitní platformě využívá v současnosti téměř 70 tisíc zákazníků, což je o 20 tisíc více než na konci prvního čtvrtletí letošního roku. Od poloviny listopadu zařadí T-Mobile do své programové nabídky exkluzivně BBC Earth, a to v lokalizované podobě. 

Většina zákazníků T-Mobile TV používá IPTV, necelých pět tisíc sleduje televizi přes satelit. Nejpoužívanější funkcí na IPTV je zpětné zhlédnutí, aktuálně lidé přes tuto funkci zhlédnou přes tři miliony pořadů. 

V programové nabídce má T-Mobile TV jak české, tak i zahraniční programy, včetně placené stanice HBO. Od srpna 2018 nabízí také prémiový fotbal, a to zápasy španělské, italské, německé ligy nebo anglického poháru na Digi Sport 1 a 2.

Od 15. listopadu zařadí T-Mobile TV také dokumentární kanál BBC Earth, který bude nabízet exkluzivně na českém trhu s českou lokalizací. Část programů, které poběží v prime-time, bude dabována, zbytek otitulkován. „Chceme, aby lidé tomuto dokumentárnímu obsahu rozuměli, proto investujeme značné prostředky i do překladu do češtiny,“ uvedl Juraj Bóna, ředitel B2C marketingu a řízení produktů T-Mobile. 

-stk-