Televize Seznam začala vysílat i online, nabízí archiv

středa, 10. října 2018, 14:55 TV MediaGuru

Televize Seznam umístila své pořady i na stejnojmennou doménu, přináší také archiv pořadů.

Repro Televize Seznam

Repro Televize Seznam

Celoplošná Televize Seznam začala nově nabízet divákům svůj obsah i v onlinové podobě na webu Televize Seznam. Uživatelé tak mohou sledovat aktuální televizní vysílání živě i zpětně, a to díky sedmidennímu archivu. V pátek 12. října také na Televizi Seznam začnou filmové večery, které budou pravidelně na týdenní bázi přinášet nezávislé a artové filmy a seriály.

„Online vysílání Televize Seznam vnímáme jako další distribuční kanál, skrze který chceme našim divákům doručit náš obsah. Ve chvíli, kdy nebudou mít přístup k televizní obrazovce, budou se moci dívat online na svých zařízeních od tabletu až po mobilní telefon,“ říká produktový manažer Televize Seznam Jan Průša.

Televize Seznam přichází také s filmovými pátky, které startují 12. října ve 20:30 hodin snímkem Tajnosti od Alice Nellis. Vysílat je bude každý týden a do konce roku nabídne například filmy Philomena, Dům z písku a mlhy, Mary a Max, Za zavřenými dveřmi, Příběh mého syna a další. Snímky pořídila Televize Seznam od společnosti AQS.

Program filmů na následující týdny

12.října – Tajnosti
13.října – Železná lady
14.října – Okamžik vzkříšení
15.listopadu – Hlad

-mav-